Pozitia POL referitoare la inchiderea si dezafectarea bazinului acoperit cu balon de la Weekend!

pozitia pol referitoare la inchiderea si dezafectarea bazinului acoperit cu balon de la weekend

Primăria zice că nu are bani pentru bazinul olimpic de la week-end. Cică „din cauza trunchierii bugetului […] de cãtre formațiunile majoritare din Consiliul Local” nu mai sunt bani pentru bazinul olimpic.

Știți pentru ce au bani? Pentru CSM, 9,5 milioane de lei. Acolo și-au gasit un loc de munca de „manager” Szaszgaspar Barnabas (UDMR) și Ciprian Valer Chertes (ALDE).

Ca să-și împartă banii publici se inteleg, ca sa susțină sportul de masa, nu. Știați că în fiecare buget din 2016 incoace sunt prevazute milioane de lei pentru renovarea stadionului din Parcul Municipal, dar stadionul e tot închis?

Cum să creștem campionii de mâine dacă nu avem stadioane, piscine, patinoare, terenuri de baschet, pentru copii?

Știați cã în alte tari, la cluburile sportive private, foarte des managerii, presedintii, sunt voluntari? De aceea POL dorește ca baza sportiva a orasului sa fie disponibila pentru toate cluburile private, pe baza de concursuri de proiecte si chirie plătită.


HU: A Polgármesteri Hivatal azt mondja, hogy nincs pénz a víkendtelepi “ballon” olimpiai medence működtetésére. Mégpedig a Városi Tanácsban levő többségi pártok által megcsonkított költségvetés miatt nincs pénz az olimpiai medencére. Tudjátok mire van pénzük? A Marosvásárhelyi VSK részére, éspedig 9,5 millió lej. Ugyanott kapott fizetett munkahelyet “menedzseri” munkakörben Szászságpár Barnabás (RMDSZ) valamint Valer Chertes (ALDE). Abban, hogy hogyan osszák meg a városi közpénzt abszolút egyetértenek, de a tömegsport támogatásában már nem. Tudtátok, hogy 2016-tól ezidáig, minden évben a költségvetésből több milliós összeget írányoznak elő a városi parkban levő stadion felújítására, de mindezek ellenére a stadion továbbra is zárva, ugye? Hogyan neveljük a holnap bajnokait, ha nincsenek a gyerekeink (vagy bárki) számára stadionok, úszómedencék, korcsolyapályák, kosárlabda pályák? Tudjátok-e, hogy más országokban a privát sportklubbokban a legtöbb helyen a menedzser és az elnök önkéntes posztban vannak? Ezért is szeretné a POL, hogy a városunk sport bázisai elérhetőek legyenek bármely privát klub számára is, vagy tisztességen megszervezett pályázati kiírások megnyerésével vagy bért fizetve.

Sursa: Comunicat POL Tirgu Mures/ Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pozitia POL referitoare la inchiderea si dezafectarea bazinului acoperit cu balon de la Weekend!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.