Știri

Pricesne de Mures! Cateva poze in valoare de aproape 5.000 de euro!

Din cauza CM/FD 2,5%…

Mai exact 4799,96 lei ne-a costat posibilitatea de a vedea aceste induiosatoare poze. Si cum se putea infaptui mai bine aceasta oportunitate decat cu bani platiti de primaria Tirgu Mures. De unde altundeva decat din taxele platite de contribuabili, dintre care doar 0,001% au avut posibilitatea sa vada live artistii platiti din banii lor.

Cine putea sa contracteze cei trei artisti decat primarul nostru „scump” Florea Dorin, cel mai probabil la sfatul sfetnicului sau cel mai de seama, Maior Claudiu, supranumiti CM/FD 2,5% ca urmare a rezultatului la ultimele alegeri, identic cu procentul mentionat.

Asadar, a semnat primarul nostru (inca vreo cateva luni, fiind cu siguranta la ultimul mandat) contractele „in vederea sustinerii unei prestatii artistice constand din recital pricesne, la manifestarea cultural publica, nepatrimoniala si non profit desfasurate la Tirgu Mures”, conform datelor inscrise in contracte.

A semnat unul cu Marius Ciprian Pop, in valoare de 12356,96 lei, unul cu Paula Seling, in valoare de 7800 lei si unul cu Sebastian Stan, in valoare de 2400 lei.

PS – Le transmitem pe aceasta cale celor doi ca si daca vor sta de acum pana la finele vietii lor in biserica, tot nu vor putea fi iertati pentru „toate pacatele” din ultimii 19 ani. ?

MS /  Foto: colaj CM/FD 2,5%


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pricesne de Mures! Cateva poze in valoare de aproape 5.000 de euro!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button