Știri

Salutare Tirgu Mures! Am primit acum cateva minute un biletel. Cititi poza!

O noua litanie lacrimogena, cu informatii false prin omisiune…

Ar fi bine ca primaria sa confirme daca acest bilet e trimis de ea, sau este doar o alta mizerie care prosteste batranii si isi bate joc de populatie!  Dupa cum spunea si persoana de la care am poza, poate fi un joc mizerabil, care in loc sa informeze, dezinformeaza populatia in numele primariei! In opinia mea, primariile nu trimit biletele..miroase mai tare a tam tam electoral undercover, a scris vlogerul muresean Octavian Botos.

Anul acesta s-au cheltuit cu acest program 3.7 milioane lei (!), acum se dorea suplimentarea cu inca 2.3 milioane. Programul prevedea 2 mese calde pe saptamana, s-a ajuns la impartirea unor colete cu hrana rece (faina, otet etc) o singura data pe saptamana. Personal sunt convins ca trebuie sa-i ajutam pe cei nevoiasi, indiferent de statutul pe piata de munca (angajat, somer, pensionar),daca venitul pe membru de familie este sub 700 de lei, dar nicidecum 1500 de lei si doar pentru pensionari. Exista familii cu doi copii care nu castiga 6000 de lei net pe luna, dar ei nu se califica deoarce programul este destinat exclusiv pensionarilor, clarifica situatia intr-un raspuns, consilierul local in CL Tirgu Mures, Pápai László Zsolt.

E adevărat. Ce au uitat să menționeze este, că bani de concerte, festivaluri şamd avem. Au mai uitat să precizeze şi faptul că amânarea bugetului nu afectează mesele calde ci doar aparatura de sonorizare şi iluminare şi o maşină de 20,000 euro, dacă țin eu bine minte, ce vor să le cumpere după rectificare, scrie si mureseanul Peter S., legat de acest subiect.

MS /  Foto: captura


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Salutare Tirgu Mures! Am primit acum cateva minute un biletel. Cititi poza!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button