Știri

SEMNEAZĂ PETIȚIA: Redeschiderea secției de arşi la Tîrgu Mures!

Închisă din cauza incompetenței, deși vitală pentru pacienți! Va rugam sa distribuiti…

Secţia de arşi din Tîrgu Mureş, aparţinând Spitalului Clinic Judeţean Mureş, a fost închisă în urma unei decizii inexplicabile începând cu data de 01.06.2019.

Mai multe detalii, aici: SCANDAL! Singurul compartiment de arşi din Mureș, DESFIINȚAT! Angajaţii spitalului dau în judecată managerul!

Noi, foştii şi actualii pacienţi care am fost îngrijiţi cu un înalt profesionalism în ultimii 34 de ani de catre personalul acestei secţii, condus de dr.Adrian Boţan, solicităm conducerii Spitalului Clinic Judeţean Mureş să revină imediat asupra deciziei sus amintite şi să redeschidă cât mai curând acest vechi serviciu medical unic cu enorma importanţă civilă şi strategică.

Semnează petiția, aici!

Interesele si incompetenta pun in pericol viata bolnavilor…

Am scris in nenumarate materiale despre efectul dezastruos urmare a numirilor politice a managerilor de spitale, care pun in pericol sanatatea si chiar viata pacientilor mureseni prin nepriceperea in aceste functii. Despre managerul de la Spitalul Clinic Judetean Mures, ginecologul Garbovan Ovidiu, v-am relatat cum lasa aparatele vitale pentru bolnavii de cancer luni de zile nefunctionale, cum lasa spitalele fara nicio investitie de ajung sa cada peste pacienti, cum lasa corpuri de cladire nou construite nefolosite de ajung in paragina etc.

MS / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SEMNEAZĂ PETIȚIA: Redeschiderea secției de arşi la Tîrgu Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button