Știri

SILETINA. De la 80 de mii de euro la aproape 4 MILIOANE de euro anual!

Ce simplu e sa faci afaceri in Tirgu Mures…

In anul 2000 firma de transport local a municipiului Tirgu Mures avea 400 de angajati, iar SILETINA avea 28 de angajati si o cifra de afaceri de 376.000 lei.

La final de 2018, după ce UDMR-ALDE-PNL-PSD au votat ani la rand continuarea acestei scurgeri de bani publici prin asocierea Transport Local SA cu SILETINA, firma de casă a unuia dintre cei mai mari colectori din oraș, am ajuns sa avem un transport local de ”calitate”.

Transport Local SA are 23 de angajati, o cifra de afaceri 2.260.105 lei si un profit net de 64.820 lei, iar SILETINA famigliei are 216 angajati, cifra de afaceri de 17.280.155 lei si o pierdere de -178.379 lei, iar asta după ce a primit bani publici prin incredintare directă de multe milioane lei pe an.

Oare nu ați vrea să aveți un transport civilizat cand ei își fac cu propria firma ITP ul autobuzelor si microbuzelor? Adica ei centreaza, ei dau cu capul.

Oare nu sunt si alte firme de transport ale contribuabililor din oras, care putea sa faca transport ocazional si alte firme care sa faca ITP cu alta firma, decat cea a celor care se fac ca ofera transport public ”civilizat”?

Se plangea unul, mintind ca un nesimtit, ca nu sunt bani la buget pentru a scurge si mai mult, dar au fost bani sa isi vireze catre contul firmei de casa, SILETINA, 14.769.210,65 de lei (echivalentul a peste 3,12 milioane de euro), doar in 2019, cand firma de transport a municipiului a avut pe tot anul 2018 cifra de afaceri de doar 2,2 milioane lei. (Detalii, pe msnews.ro)

Sursa: Dan Masca fb / Foto: msnews.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: SILETINA. De la 80 de mii de euro la aproape 4 MILIOANE de euro anual!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button