Știri

„SURPRIZA” la concursul pentru postul de director SCJ Mures! Cati candidati se lupta

Mai jos aveți proiectul de management al celui care a tot fost manager medical, manager interimar general si asa mai departe.

„SURPRIZA”! Fostul manager, ginecologul Girbovan O., este unic pe post.

Nu este corupt, asa cum nu sunt corupti nici sefii de la celalalt spital de urgenta, Puiac, Craciu sau Buicu de la UMFST, Camera Deputatilor.
Doar stim ca hotul neprins este negustor cinstit.

Nu trebuie să fii mare manager ca să pricepi ca unul pe post, același nu are cum să ducă la nimic bun. Nu este coruptie, ci incompetenta, monopol politic, intelegeri transpartinice, lașitate, prostie, lipsă de oameni buni.

Pentru mine este de neinteles de ce risipesc banii cu doua spitale separate de stat in acelasi oras, iar acest domn care candideaza, alaturi de seful CJ, incompetentul politruc Peter Ferenc de la UDMR, nu au reușit în atîția ani să vină cu ceva de Doamne ajută.

Nu este nevoie sa stii prea multe si sa iti dai seama ca este un talmes balmes si datele obtinute sunt puse acolo la gramada, ca sa para ca este ceva ce trebuie bifat conform legilor proaste in vigoare.

Culmea este ca un medic din spital, are o firma care are contract cu Spitalul, care spital ii da vreo 25000 lei pe luna pentru niste servicii, care ies așa cum trebuie, doar ei centreaza si ei dau cu capul.

Nu este coruptie, ci este perfect legal ce fac, deoarece daca aceleasi partide au facut legile proaste, care le permit sa se schimbe doar ei intre ei, atunci ce efecte vreti sa avem?!?

Peter Ferenc de la judet se ocupa de o aiureala de rectificare bugetara de la municipiu, in loc sa isi vada de propria curte si propria incompetenta a CJ ului si a acestui spital.

Psd-alde-udmr risipesc legal resurse imense, folosesc ineficient aceste resurse, doar isi permit, deoarece monopolul politic a facut ca sistemele de genul 112, urgenta, spitale publice imense, sa fie apanajul lor si a citorva din gasca lor vesela.

Nu este coruptie, ci doar monopol, legi proaste generate de monopolul
Politic creat de ei.

Sursa: Dan Masca fb /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „SURPRIZA” la concursul pentru postul de director SCJ Mures! Cati candidati se lupta

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button