TÂRGU MUREȘ: Autoritățile în alertă, după ce o geantă a fost abandonată la „Fortuna”

targu mures autoritatile in alerta dupa ce o geanta a fost abandonata la fortuna

Aseară, în jurul orei 22.45, Poliția municipiului Tîrgu Mureș a fost sesizată cu privire la existența unui colet suspect, respectiv o geantă, pe b-dul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureș, pe trotuar, în fața unui magazin.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tîrgu Mureș, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureș, forțe din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Mureș, precum și din cadrul Direcției Județene de Informații Mureș.
Acestea au intervenit conform procedurilor specifice ce se impun în această situație, perimetrul fiind delimitat.
Astfel,  pe B-dul 1 Decembrie 1918 din Tîrgu Mureș, pe trotuar, în față unui magazin, a fost identificată o geantă de culoare neagră. Conținutul acesteia a fost verificat de către lucrători din cadrul Direcției Județene de Informații Mureș, constatându-se că este goală.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Tîrgu Mureș au ridicat geanta respectivă și desfășoară în continuare verificări în vederea identificării persoanei care a lăsat geanta în acel loc.

The post TÂRGU MUREȘ: Autoritățile în alertă, după ce o geantă a fost abandonată la „Fortuna” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: TÂRGU MUREȘ: Autoritățile în alertă, după ce o geantă a fost abandonată la „Fortuna”

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.