Știri

UDMR si-a anuntat candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Tirgu Mures!

Astăzi, la Palatul Culturii din Târgu Mureș, Soós Zoltán, directorul Muzeului Județean Mureș a fost desemnat din nou candidatul UDMR, pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile locale din iunie 2020.

„Dragi prieteni, stimați cunoscuți și susținători! Vă anunț cu acest prilej că voi candida la alegerile locale din 2020 pentru funcția de Primar al Targu Muresului deoarece îmi doresc o schimbare pentru orașul nostru. În sprijinul acestei inițiative, importantă atât pe plan personal cât și din perspectiva comunității, am primit azi susținerea unitară a formațiunii UDMR Mureș care consideră importantă candidatura mea pentru Târgu-Mureș.
Deoarece doresc o adevărată schimbare în regimul actual al orașului știu cât de importantă este susținerea din partea tuturor formațiunilor politice și civile. Avem nevoie de toți cei care au înțeles că trebuie să pună deoparte ambițiile politice egoiste pentru a putea avea o transformare radicală în Târgu-Mureș și pentru a-l putea înlocui pe Dorin Florea și vechiul său regim. Vă invit să fiți alături de mine în această încercare de a repune orașul nostru în centrul comunității, de a deschide un nou drum al eticii și încrederii,” a spus Soós Zoltán.

Totodata, Péter Ferenc, Președintele CJ Mureș a fost desemnat candidatul UDMR pentru încă un mandat în fruntea Consiliului Județean Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UDMR si-a anuntat candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Tirgu Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button