Știri

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, parte a Proiectului COALition în cadrul programului de lucru Widera al Horizon Europe.

Sub umbrela COALition activează un consorțiu format din 16 parteneri din Grecia, Bulgaria, România și Germania, coordonat de Centre for Research and Technology-Hellas (CERTH) din Grecia. COALition este un proiect Widera al programului Horizon Europe ce se va desfășura până în 2026.
Membrii Consorțiului urmăresc crearea unor centre de excelență la nivelul regiunilor pe care le reprezintă, unul dintre acestea urmând să funcționeze în regiunea Centru în cazul României, centre care vor oferi suport în cercetare și inovare, antreprenoriat și recalificare sau perfecționare a forței de muncă, ca parte a inițiativei europene de consolidare a excelenței regionale în inovare în ecosistemele regionale aferente zonelor dependente de combustibili fosili și pentru a ridica nivelul de excelență în inovare în sectoarele legate de energia durabilă.
UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, parte a Proiectului COALition în cadrul programului de lucru Widera al Horizon Europe. at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, parte a Proiectului COALition în cadrul programului de lucru Widera al Horizon Europe.

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button