Știri

UPDATE. A fost identificat biciclistul gasit mort in sant! R.I.P.

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

Update:  Poliția Corunca a informat că urmare a imaginilor postate pe Corunca.info a fost recunoscuta bicicleta ceea ce a dus la identificare vicimei accidentului. Stire inițială, aici.

Tânărul decedat se numește Ungvari Szabolcs, in varsta de 35 de ani, din Tirgu Mures, cartierul Tudor. In prezent locuia la prietena lui in Corunca.

Amplasată in vecinătatea ruinelor castelului Toldalagi, pe Str Castelului, intr-o zonă slab iluminată si nemarcată corespunzător, “curba morții” din Corunca face o nouă victimă.

Victima a circulat aseara, in jurul orei 23:30, cu bicicleta pe str Castelului din Corunca și probabil din neatenție a ieșit din curbă direct in șanțul de beton! Rănile suferite la cap i-au cauzat decesul.

A fost găsit a doua zi de un localnic in șanț, mort și desfigurat. Nu a putut fi recunoscut, fiind identificat doar in urma mediatizării pe portalul corunca.info a imaginii bicicletei.

Chiar dacă săptămâna trecută un ATV a intrat in același mod, în același șanț, cauzând accidentarea gravă a pilotului, autoritățile locale nu au luat nicio măsură pentru a semnaliza existența acestei curbe periculoase situate in vecinătatea șanțului.

In acea curbă se impune montarea de urgență de către Primărie a unor parapeți de protecție, indicator de circulație “curba periculoasa” și a unui corp de iluminat, se arată pe portalul corunca.info

Sursa: Corunca.info


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE. A fost identificat biciclistul gasit mort in sant! R.I.P.

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button