Știri

Viitoarele murături, transformate în dulceață de o familie din Mureş

Şi cu siguranţă în casa bunicii găsim şi bunătăţile copilăriei. Despre ele vorbim. Toamna este anotimpul gemurilor şi al murăturilor.

Putem să renunţăm la gogonelele murate ca să le folosim la dulceaţă.
O familie din Mureş, care cultivă roşii în gospodărie, face din gogonele cel mai bun gem.

Marcel Cristurean, localnic: Un gem interesant pe care în recomandăm celor care vor să guste din el dimineaţa la o cană ce ceai cu o pâine de casă bună şi cu un unt deosebit.
Viitoarele murături, transformate în dulceață de o familie din Mureş at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Viitoarele murături, transformate în dulceață de o familie din Mureş

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button