Administrație

FOTO: Deputatul Corneliu Florin Buicu (PSD), vot la 7 dimineaţa: „Am votat pentru reprezentanţi care să nu voteze împotriva României al Bruxelles”

Unul din cei mai matinali alegători mureşeni a fost deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu, care şi-a exercitat dreptul la vot la câteva minute după ora 7.00, în incinta Secţiei de votare nr. 49 (Şcoala Gimnazială „Romulus Guga” din Târgu-Mureş).

„Am votat pentru a trimite la Bruxelles reprezentanţi români patrioţi care să reprezinte şi interesele mureşenilor. Interesele mureşenilor vor fi şi interesele europarlamentarilor PSD trimişi la Bruxelles şi anume infrastructură, fonduri europene, protecţia tinerilor dar şi a cazurilor sociale, evitarea dublului standard şi dezvoltarea unui stil de viaţă similar tuturor europenilor. Un lucru foarte important, am votat pentru reprezentanţi care să nu voteze împotriva României al Bruxelles”, a declarat, la ieşirea din secţia de votare, deputatul Corneliu Florin Buicu.

În privinţa referendumului, preşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor a precizat că nu a participat la „această mascaradă a preşedintelui.”

„Nu am votat la referendum, am considerat că aşa este corect. Nu s-a dorit de fapt consultarea populaţiei, ci a fost doar un joc politic al preşedintelui Iohannis”, a afirmat deputatul Corneliu Florin Buicu.

Alex TOTH

Post-ul FOTO: Deputatul Corneliu Florin Buicu (PSD), vot la 7 dimineaţa: „Am votat pentru reprezentanţi care să nu voteze împotriva României al Bruxelles” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO: Deputatul Corneliu Florin Buicu (PSD), vot la 7 dimineaţa: „Am votat pentru reprezentanţi care să nu voteze împotriva României al Bruxelles”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button