Licitaţia pentru centura Reghinului, publicată pe SEAP

licitatia pentru centura reghinului publicata pe seap

Licitaţia privind realizarea centurii de ocolire a municipiului Târgu-Mureş va apărea în scurt timp pe portalul de licitaţii publice SEAP, iar licitaţia pentru reproiectarea variantei de ocolire a municipiului Reghin a fost deja publicată pe acelaşi portal, a anunţat vineri, 17 mai, Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş.

Liderul social-democraţilor din judeţul Mureş a reamintit ceea ce premierul Viorica Dăncilă afirmase, cu o zi înainte, cu ocazia unei vizite de lucru în judeţul Mureş.

„S-a publicat pe SEAP licitaţia pentru reproiectarea variantei de ocolire de la Reghin şi pentru centura municipiului Târgu-Mureş săptămâna viitoare va fi publicată pe SEAP procedura de licitaţie. E vorba despre traseul vechi, întrucât s-a terminat procesul cu proprietarii şi cu exproprierile. Anunţul a fost făcut ieri (joi, 16 mai – n.r.) de doamna prim-ministru”, a declarat Vasile Gliga.

Varianta de ocolire a Sighişoarei, în curs de analizare

Potrivit preşedintelui PSD Mureş, premierul României a promis că va analiza proiectul privind varianta de ocolire a municipiului Sighişoara, astfel încât acesta să nu afecteze cetatea medievală din localitate.

„Domnul primar al municipiului Sighişoara a ridicat problema doamnei prim ministru aseară, după evenimentul de la Reghin, şi răspunsul doamnei Dăncilă a fost că analizează. E vorba despre un proiect vechi, trebuie doar reactualizate datele tehnice pentru că s-a pus problema că la Sighişoara cetatea este monument UNESCO, tirurile trec la 5 metri de baza cetăţii şi singura soluţie pentru a nu investi atât de mult în reparaţii este să fie centura ocolitoare făcută şi la Sighişoara”, a precizat Vasile Gliga.

Alex TOTH

(Foto: Primăria municipiului Reghin, Alex TOTH)

Post-ul Licitaţia pentru centura Reghinului, publicată pe SEAP apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Licitaţia pentru centura Reghinului, publicată pe SEAP

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.