Cultură

Premieră – „Dincolo” de Elise Wilk

Spectacolul „Dincolo” de Elise Wilk, prima producție a Teatru 3G din stagiunea 2019-2020, va avea premiera vineri, 27 septembrie, de la ora 19.00, în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală Târgu Mureș.

„Dincolo”, o monodramă cu Ándi Gherghe, spune povestea lui Bobi Busuioc. O poveste despre cum ajungem să ne îndepărtăm de la principiile care ne călăuzesc în viață: cât de greu e să ajungi să câștigi și cât de ușor este să pierzi totul.

Bobi Busuioc e un om care azi spune ceva, mâine altceva. Astăzi construiește un sat modern cu asfalt și toalete în case, mâine distruge asfaltul și toaletele, practic distruge tot ce el singur a clădit. Crede cu tărie în ceea ce spune și face. Chiar dacă se contrazice de multe ori. Și, la un moment dat, ajunge să creadă atât de tare în propriile utopii încât alege o cale complet greșită. Unele din faptele prezentate în „Dincolo” s-au întâmplat undeva, cândva, în România. Altele s-ar putea întâmpla cu o probabilitate foarte mare.

Spectacolul este produs în cadrul unui proiect cofinanțat de Municipiului Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș. Parteneri: REEA și Teatru 74. Muzica: Vlaicu Golcea, scenografia: Mihai Păcurar ,regizat și jucat de Ándi Gherghe.

Diana Gherendi

The post Premieră – „Dincolo” de Elise Wilk appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premieră – „Dincolo” de Elise Wilk

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button