Cultură

„Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk se joacă la București

Trimiți semnale către o planetă de gheață. Trimiți semnale către o planetă de gheață? Cum? De ce? Cum și de ce ai ajuns să trimiți semnale către Pluto? Cum se face că nici prietenul tău, Igor, nu mai survolează planeta, cartierul, blocul? Și nu mai dă niciun răspuns de pe Pluto.
Cum se face că nu poți să-ți întrebi soțul care dintre voi s-a mutat pe o planetă de gheață? Și continuați să trăiți fericiți și continuă să-ți scoată, dimineața, iaurtul din frigider, înainte să te trezești, ca să nu fie prea rece.
Cum se face că fiul tău, despre care știi sigur că-i place să alinieze toate lucrurile – cartonașe cu fotbaliști, tăieței, pantofi – a dispărut ca-ntr-o misiune în spațiu? Și încă aștepți vederi.
Un spectacol despre cum îngropăm adânc în noi unele lucruri. Despre strategiile prin care ignorăm realitatea. Despre frica de singurătate. Despre semnale disperate către o planetă de gheață.

Textul este scris de Elise Wilk, regia este semnată de Theo Marton, scenografia îi aparține lui Bogdan Spătaru, iar din distribuție fac parte actrițele Roxana Marian, Laura Mihalache și Larisa Dobrin.

„Semnale disperate către planeta Pluto” este primul spectacol produs în cadrul celei de-a treia ediții a proiectului „Terapie socială prin teatru contemporan”, implementat de Teatru 3G și cofinanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național și Municipiul Tîrgu Mureș. Spectacolul a fost realizat cu ajutorul partenerilor Reea și Teatru 74.

Spectacolul este prezentat la POINT în cadrul proiectului cultural „Turneul Dramaturgilor” realizat de Asociația Jamais-Vu, care promovează dramaturgia românească contemporană și tinerii artiști.

Reprezentația va avea loc vineri, 28 iunie, ora 20.00, la POINT (Str. Eremia Grigorescu nr. 10, București) și va fi urmată de un dialog cu regizorul și actrițele.

Biletele pot fi procurate de pe www.eventbook.ro.

Post-ul „Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk se joacă la București apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk se joacă la București

Credit autor: Andrei Vornicu.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button