Economie

Doar jumătate din cei care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”, au folosit voucherele

Ca atare, sesiunea a doua a programului „Rabla pentru electrocasnice”, care s-a încheiat ieri, a folosit fondurile neutilizate în prima sesiune.

Directorul Administraţiei Fondului pentru Mediu, Cornel Bezuică, a declarat pentru RTM că unii aplicanți au blocat zeci de milioane de lei, împiedicând alți cetățeni să-și achiziționeze electrocasnicele dorite:

În prima etapă, programul a debutat cu un buget de 40 de milioane de lei, care s-a epuizat în 12 ore. Interesul a fost mare, ne-am bucurat dar totodată ne-am întristat după cele 15 zile de valabilitate a acestor vouchere când am constatat că mai mult de jumătate din buget nu a fost utilizat, pentru că cei care au dorit să se înscrie și să cumpere nu au putut, deoarece alți cetățeni s-au înscris doar de dragul de a se înscrie. Astăzi o să le aprobăm pe cele din etapa a doua și de la data aprobării curg cele 15 zile de valabilitate a voucherelor.

Cornel Bezuică adaugă că cei care s-au înscris, astăzi trebuie să se uite pe pagina de net a AFM, să se identifice pe lista cu aceste aprobări, și pot merge în magazinele agreate de AFM.

Fondurile alocate sesiunii a doua a programului „Rabla pentru electrocasnice” s-au epuizat la doar 14 ore de la lansare.

Administraţia Fondului pentru Mediu a pus pe piaţă, ieri, voucherele rezervate de cei interesaţi la prima sesiune în valoare de peste 28 de milioane de lei.

Valeriu Russu

The post Doar jumătate din cei care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”, au folosit voucherele appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Doar jumătate din cei care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”, au folosit voucherele

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button