Economie

Guvernul a aprobat, astăzi, peste o sută de proiecte finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Implementarea acestora va începe chiar luna viitoare, spune redactorul RRA, Petruţa Obrejan, care a urmărit declaraţiile de la Palatul Victoria.

116 proiecte finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, în valoare de aproximativ 2 miliarde de lei, susțin investițiile comunităților locale și se vor derula în toate regiunile, a anunțat premierul Viorica Dăncilă. Ea a precizat că implementarea lor ar urma să înceapă chiar de luna viitoare.

Este vorba de lucrări de infrastructură, drumuri locale, modernizări și reabilitare străzi, școli și grădinițe, dar și spitale, construcția de rețea de distribuție și alimentare cu gaze naturale sau rețea de canalizare. Toate proiectele aprobate au documentația completă.

Premierul a mai spus că şi proiectele de infrastructură aflate în derulare înregistrează progrese, fie că este vorba de Autostrada Sibiu-Piteşti, Centura București Sud sau drumul expres Craiova-Pitești. În ceea ce privește Autostrada Ploiești-Brașov, la finalul lunii trecute a fost modificat cadrul legal pentru includerea proiectelor de investiții în domeniul obiectivelor de interes strategic național, a mai spus premierul.

The post Guvernul a aprobat, astăzi, peste o sută de proiecte finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Guvernul a aprobat, astăzi, peste o sută de proiecte finanţate prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button