Economie

Reuniune în Poiana Brașov privind oportunităţile de internaţionalizare a afacerilor

Stațiunea Poiana Braşov găzduiește vineri (5 iulie a.c.) sesiunea de deschidere a Reuniunii consilierilor economici externi cu mediul de afaceri din judeţul Braşov.

Temele discuţiilor vor viza oportunităţile de internaţionalizare a afacerilor, facilităţile de care pot beneficia firmele şi companiile din acordurile de comerţ încheiate de UE cu state terţe, dar şi atragerea de investiții străine şi experienţele concrete ale firmelor participante legate de promovarea produselor și serviciilor proprii pe piețele externe.

zile diplomatiei comericiale

Reuniunea, prezidată de ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat Ştefan-Radu Oprea, se desfășoară în contextul celei de-a XI-a ediții a Zilelor Diplomației Comerciale. Evenimentul este organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 1-12 iulie a.c., în paralel, la Bucureşti şi Braşov.

Lucrările reuniunii vor fi deschise de Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Marian Iulian Rasaliu, prefectul județului Brașov, şi Silviu Costea, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov. La eveniment vor participa reprezentanţi ai comunității de afaceri, consilieri economici din rețeaua de reprezentare externă a MMACA, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale.

Seria evenimentelor organizate în cadrul Zilelor Diplomației Comerciale continuă săptămâna viitoare, la Bucureşti, cu o nouă serie de întâlniri ale consilierilor economici cu mediul de afaceri, în vederea identificării oportunităţilor oferite de pieţele investiționale și comerciale din țările de reședință și a aşteptărilor şi intereselor investitorilor străini în România.

Virgil Natea

The post Reuniune în Poiana Brașov privind oportunităţile de internaţionalizare a afacerilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reuniune în Poiana Brașov privind oportunităţile de internaţionalizare a afacerilor

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button