Tractorul forestier de Reghin, produsul anului în domeniu

tractorul-forestier-de-reghin,-produsul-anului-in-domeniu

Noul tractor articulat forestier 2012 SB produs la Reghin a fost desemnat Produsul anului la singurul târg forestier organizat în România, care a avut loc la Zizin, în perioada 5-7 septembrie.

Organizatorii au premiat inovațiile ce servesc drept model în domeniul forestier, iar comisia formată din experți neutri a urmărit importanța practică, impactul asupra activității firmei și asupra forței de muncă, efectele asupra mediului și asupra consumului de energie.

Tractorul articulat TAF 2012 SB este 100% românesc, conceput în cadrul Centrului de Cercetare și Dezvoltare al fabricii din Reghin. A fost deja testat în pădurile din România și atinge performanțe în condiții extrem de grele de exploatare, explică managerul companiei, ing. Mircea Oltean:


Fabrica produce anual în jur de 500 de unități tractoare, forestiere și agricole care ajung deja pe mai multe continente, mai spune Mircea Oltean:

Datorită dotărilor, noul utilaj forestier are un preț cu 40% mai mare decât TAF-urile standard.

La Reghin se produc tractoare articulate forestiere de peste 50 de ani, dar din 2010 s-a pus accent pe cercetare și inovație prin înfiintarea unui centru specializat în conceperea de produse noi, în care sunt angajați 50 de ingineri. Compania care are 600 de angajați își fabrică și majoritatea pieselor din componența utilajelor.

The post Tractorul forestier de Reghin, produsul anului în domeniu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tractorul forestier de Reghin, produsul anului în domeniu

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.