EditorialRomania in primul rand

E timpul! Mureșul în primul rând!

Senator Cristian Chirteș, președinte PNL Mureș:

Vom duce mapa cu proiectul PNL pentru județul Mureș pe masa viitorului Președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber

Mureșul a rămas în urma celor mai multe orașe din Transilvania și a pierdut startul în competiția cu acestea. Avantajele indiscutabile pe care le avem la dispoziție au fost ignorate și pare că ne aflăm într-o stare de neputință, în care asistăm pasiv la o scufundare în propriile temeri.

În schimb, în ultima lună, în județul Mureș a apărut moda scrisorilor deschise, de la politicieni către politicieni, de la politicieni către către cetățeni și iar de la politicieni către politicieni.

Dacă le-ar scrie toți de mână, ar fi bine măcar că și-ar aduce o contribuție la promovarea caligrafiei. Așa, rămân simple epistole, pe care le citesc câțiva oameni din cercurile intime ale partidelor. În acest timp, oamenii rămân tot fără Centură, tot cu o Autostradă de 6 minute, fără parcare la Spital, fără Spital Regional și tot cu un trafic infernal în oraș

Dacă în cei doi ani de alegeri pe care îi avem în față vor continua să se războiască în scrisori deschise, prăpastia dintre Mureș și celelalte județe din Transilvania se va adânci și mai mult.

Primul drum pe care PNL Mureș îl va face, imediat după ce vom câștiga alegerile, va fi la Bruxelles. Vom duce mapa cu proiectul PNL pentru județul Mureș pe masa viitorului Președinte al Comisiei Europene, Manfred Weber.

Îi invit alături de mine în această călătorie și pe cei care astăzi se războiesc în scrisori și pentru că nu avem zbor de Bruxelles de la Târgu Mureș va trebui să luăm avionul de la București. Le promit ca înainte de plecare, să le fac cinste și cu un bilet la piesa de teatru “Scrisoarea” după O scrisoare pierdută”, cu Horațiu Mălăele.  Dacă nu vin la Comisia Europeană pentru a susține proiectele județului Mureș, le trimit acasă bilete la piesele “Papagalul mut” de  Nae Caranfil și „Măscăriciul”, de Cehov.

Fac un apel la conducătorii administrațiilor locale și județeană să înceteze acest joc electoral și le cer ca, pentru următorul an pe care îl mai au la conducere, măcar  în cele 8 ore cât le durează programul de lucru, să lase deoparte campania electorală și să gândească pentru locuitorii orașelor pe care le conduc și pentru cetățenii județului Mureș.

Toate întâlnirile pe care le-am avut în țară, fie că vorbim de cea de la Târgu Mureș, de la Brașov, de la Cluj sau de la Timișoara m-au convins, pe mine și pe colegii mei din conducerea națională a Partidului Național Liberal, că a venit timpul României.

Tot acum, trebuie să spunem răspicat că a venit și timpul județului Mureș!

 

Comandat de Partidul Național Liberal – PNL, cod unic mandatar financiar: 41190007

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button