client sub acoperire
- Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Sottile, Catania (Italia): surpriza dulce și… cinque stelle
CRITICĂ GASTRONOMICĂ. Atunci, era ultima zi a anului, m-am gândit că e benefică o antrenare ușoară a papilelor gustative înaintea…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Love (Alvor-Portugalia): acolo unde pe chef îl iubește Atlanticul
CRITICĂ GASTRONOMICĂ. Știți povestea cu lacătele iubirii?, alea închise pe ornamentele metalice ale podurilor, iar cheile aruncate în apă de…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Pastéis de Belém, o tradiție de 180 de ani și un desert unic
CRITICĂ GASTRONOMICĂ. Desertul ăsta l-am descoperit în Portimão, într-un bistro aplecat peste o terasă, undeva spre capătul cheiului Prințul Henrique,…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Klokkos (Cipru), taverna de 5 stele: când Îngerul Gastronomiei planează desupra bucătarului
CRITICĂ GASTRONOMICĂ. Xylophagou, un sat cu vreo 6.000 de locuitori (cam cât unele orășele din România, care-s tot sate ridicate…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Attic Lab, București: cu ce ne-a hrănit chef Adi Hădean, chef of the year 2017
CRITICĂ GASTRONOMICĂ. Te provoc! – am zis că-ncep așa, am procedat în consecință. L-am provocat pe Adi Hădean! Uite, am…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Gosen: despre „copiii” din Baia Mare care au reinventat gastronomia
* „Băi, Andrei… tu ești de pe planeta noastră? Te-ntreb pentru că ce-ai știut să faci cu brownie-ul ăla… nu…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – Chicago Blues Steakhouse (Tîrgu Mureș)
* „Dacă Screech a fost saved by the bell, pe ei i-a salvat desertul. Simplu, dar vulcanic (Lava Cake sau…
Read More » - Economie
CLIENT SUB ACOPERIRE – La Capacho, în regatul uluitorului señor Fernando: 5 stele
CRITICĂ GASTRONOMICĂ. Mai ții minte cum scotea John Wayne pistoalele în western-urile anilor ’70? Deadly (mortal). Dacă înainte de Portugalia…
Read More »