Eveniment

În această seară, brașovenii sunt invitați la Nocturna Bibliotecilor

Zeci de activități culturale, de știință, artă și jocuri sunt programate astăzi, începând cu ora 17,30 și până la miezul nopții, la Biblioteca ”George Barițiu” din Brașov în cadrul celei de a X-a ediții a Nocturnei Bibliotecilor.
Evenimentul este inițiat de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.

Acestea se vor desfășura la sediul central al Bibliotecii din Brașov, la secția de copii și la filiala de pe Bulevardul Griviței, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș, purtătorul de cuvânt al instituției, Florentin Cozmolici:

Îndrăgostiților de carte și de citit, Nocturna bibliotecilor le oferă lecturi publice în atelierul multilingv Turnul Babel, o expoziție de carte specială dedicată florilor, dezbateri tematice despre cartea de cinema, de literatură SF, de artă, de afaceri, întâlniri cu cinefilii, iubitorii de SF… De-a poezia va fi o întâlnire aparte pentru brașoveni, pentru turiștii care vor veni la noi. La acestea se adaugă lansarea de carte și spectacolul de teatru pentru copii. Melomanii se pot bucura de concertele trupei Selfish Murphy și cvartetului Academic Clarinet.

Împătimiții de artă și meșteșug se vor bucura de șezătoare și atelierul de caligrafie, precum dar și de activități de inițiere în arta floristică ikebana.

Nu lipsește tehnologia, atelierele STEM de chimie și microbiologie și aplicațiile de realitate virtuală, jocurile educaționale, audițiile muzicale și ateliere de semne de carte.

Intrarea este gratuită.

Cristina Bulbescu

The post În această seară, brașovenii sunt invitați la Nocturna Bibliotecilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: În această seară, brașovenii sunt invitați la Nocturna Bibliotecilor

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button