Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș. Oferta educațională 2019-2020, prezentată în cadrul Târgului de Arte și Meserii

liceul vocational de arta targu mures oferta educationala 2019 2020 prezentata in cadrul targului de arte si meserii

Primăria Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea Cultural Științifică și Inspectoratul Școlar Județean, vor organiza „Târgul de Arte și Meserii”, în data 28 mai.

Programul de desfășurare al evenimentului

Marți, 28 mai: • Deschiderea oficială a Târgului de Arte și Meserii • Expoziție și program standuri licee cu profil tehnologic.

Locație: Piața Trandafirilor, Tg Mureș (Ora deschiderii oficiale a târgului și intervalul orar pentru derularea programului expozițional vor fi comunicate ulterior).

OFERTA  EDUCAȚIONALĂ  A  LICEULUI  VOCAȚIONAL  DE  ARTĂ TÂRGU MUREȘ PENTRU ANUL ȘCOLAR  2019- 2020

Cu un renume și o existență de aproape 70 de ani, Liceul Vocațional de Artă din Tg. Mureș, a devenit un loc al interculturalității, al comunicării armonioase dintre oameni, generații, naționalități, aspirații sau talente, este un adevărat centru cultural în care se formează generațiile viitoare, mulți dintre absolvenții licelui devenind muzicieni sau artiști plastici de renume național și mondial, dar și buni pedagogi dedicați formării tinerilor în spiritul adevăratelor valori ale umanității.

Activităţile artistice ale elevilor noştri îi atrag nu numai pe mulţi dintre locuitorii oraşului, dar şi pe cei din alte judeţe sau de peste graniţe. Concertele elevilor, expoziţiile lor, prezenţa elevilor la diferite activităţi cultural-artistice din oraş (vernisaje, lansări de carte, serate literar-muzicale, simpozioane, conferinţe etc.) sunt evenimente care vin să întregească viaţa culturală tîrgumureşeană, cu profesionalism și respect. Într-o Europă unită a valorilor economice şi culturale, locul învăţământului artistic este unul fundamental, este punctul  în care se formează şi  se validează nivelul cultural al generaţiilor viitoare.

CONTACT

LICEUL VOCAȚIONAL DE ARTĂ 

Tg. Mureș, Revoluției, nr. 9,

Tel: 0365-882.693, Fax: 0365-882.687,

e-mail: secretariat@liceuldeartams.roweb: www.liceuldeartams.ro

Post-ul Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș. Oferta educațională 2019-2020, prezentată în cadrul Târgului de Arte și Meserii apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș. Oferta educațională 2019-2020, prezentată în cadrul Târgului de Arte și Meserii

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.