Eveniment

Mureșeni reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Poliţiştii din Rîciu au reţinut ieri, pentru 24 de ore, 5 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi distrugere. Aceștia au fost implicați într-o altercație, pe stradă, în comuna Pogăceaua.

Potrivit IPJ Mureș, în incident au fost implicate mai multe persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani, din două familii vecine. Ramona Varodi, purtătotul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mureș.

În fapt, în data de 11.09.2019, în jurul orei 22.00, pe o stradă din comuna Pogăceaua, în urma unor divergenţe mai vechi, a avut loc o încăierare între 6 membri a 2 familii din localitate, care s-ar fi lovit reciproc, utilizând inclusiv obiecte contondente, provocându-şi reciproc leziuni, precum şi unei minore, de 15 ani, care ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului.

De asemenea, în încăierare, un minor de 16 ani ar fi aruncat cu pietre asupra imobilului aparţinând celeilalte familii, spărgând astfel două geamuri ale imobilului în cauză.

Nu în ultimul rând, prin faptele lor, participanţii la încăierare ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică în zonă.

La data de 12 septembrie a.c., în urma administrării probatoriului, faţă de 5 dintre persoanele implicate în eveniment, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

Alina Andrei

The post Mureșeni reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeni reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button