Social

11 milioane de lei pentru renovarea școlilor speciale mureșene

Marți, 25 iunie, Hotelul Aluniș din Sovata a fost gazda reuniunii de lucru trimestriale a Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Centru este compus din președinții celor șase consilii județene din regiunea centru (Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Sibiu și Brașov), alături de primarii municipiilor resedință de județ și edilii nominalizați să reprezinte orașele și comunele pentru fiecare județ din regiune.

În cadrul reuniunii s-a făcut public faptul că toate cele 6 consilii județene s-au declarat interesate de finanțarea propusă de ADR Centru pentru reabilitarea și modernizarea școlilor speciale, iar în urma centralizării informațiilor a rezultat un necesar de finanțare de aproximativ 17 milioane de euro pentru un număr de 17 școli.

Dintre acestea, 5 școli beneficiare se află sub aripa CJ Mureș. Proiectele sunt „Construcție secundară școală la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 1 Târgu Mureș”, „Centru de prevenție și recuperare – Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2”, „Reabilitare clădire școală veche în vederea înființării unui internat la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 3 Reghin”, „Construcție teren sport la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 3 Reghin” și „Cameră senzorială la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 3 Reghin” în valoare totală de 10,95 milioane lei.

Post-ul 11 milioane de lei pentru renovarea școlilor speciale mureșene apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 11 milioane de lei pentru renovarea școlilor speciale mureșene

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button