Circulația rutieră pe Transfăgărășan se deschide mâine

circulatia rutiera pe transfagarasan se deschide maine

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că mâine, începând cu ora 08:00, se deschide, pentru toate categoriile de autovehicule, circulația rutieră pe DN 7C Transfăgărășan, pe sectorul de mare altitudine, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov îi avertizează însă pe turiști să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care pot afecta vizibilitatea.

De asemenea, se atrage atenția că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile, motiv pentru care turiștii sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile despre prezența lor.

Aceeași sursă mai anunță că cele două parcări de mare capacitate de la Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează, astfel că locurile de parcare sunt limitate.

Sorin Șchiopu

The post Circulația rutieră pe Transfăgărășan se deschide mâine appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Circulația rutieră pe Transfăgărășan se deschide mâine

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.