Social

Complexul Week-end din Tg-Mureș, destinație de concediu și refugiu pe vreme de caniculă

O familie din Alba Iulia vine de ani de zile la Târgu-Mureș pentru a-și petrece concediul la Complexul de Sport și Agrement ”Mureșul”.

Vara aceasta au petrecut aici aproape două săptămâni de vacanță:


Anul acesta sunt mai puțini vizitatori la Week-end față de alte veri, iar asta din mai multe motive. În schimb, apa e mult mai curată și numai bună pentru răcorire, a precizat administratorul Complexului, Ioan Cârcu:

În zilele acestea caniculare suntem asaltați de publicul vizitator. E un mod de răcorire, chiar dacă atmosfera este caniculară, avem și umbră, avem și umbrele, terase, apa are calitate de apă potabilă, deoarece anul acesta am schimbat și filtrele. Deci, avem filtre noi pe instalațiile care introduc apa în bazinele de făcut baie. Toate bazinele sunt funcționale. Avem mai puțini vizitatori ca în anii trecuți. Deci, nu o să atingem 200.000 de vizitatori ca anul trecut pentru că am avut lucrările întârziate și la reparații bazine.

Pe lângă zonele de agrement din oraș, târgumureșenii care sunt nevoiți să circule prin oraș în aceste zile caniculare au la dispoziție cișmele a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Mureș, Cosmin Blaga:

Avem amplasate cișmele de unde oamenii pot să-și ia apă pe timpul zilei. Avem week-endul unde sunt invitați tg.mureșenii să meargă în aceste zile călduroase să se scalde, să se răcorească. Îi rugăm și acolo să respecte toate normele pentru că este un bun al orașului și trebuie avut grijă de el.

Tarifele de intrare în Complexul de Sport și Agrement ”Mureșul” din Târgu-Mureș au rămas la fel ca anul trecut, adică 6 lei pentru adulți și 3 lei pentru copii și pensionari.

Cristina Bulbescu

The post Complexul Week-end din Tg-Mureș, destinație de concediu și refugiu pe vreme de caniculă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Complexul Week-end din Tg-Mureș, destinație de concediu și refugiu pe vreme de caniculă

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button