Social

Conducerea Poliţiei Române anchetează modul în care Poliţia Timiş a organizat acţiunea de prindere a lugojeanului Ionel Marcel Lepa, care a omorât ieri un poliţist

Conducerea Poliţiei Române anchetează modul în care Poliţia Timiş a organizat acţiunea de prindere a lugojeanului Ionel Marcel Lepa, care a omorât ieri un poliţist, la Izvin. Cristian Amariei se afla în misiune, care presupunea chiar prinderea lui Lepa, condamnat pentru tâlhărie. Sute de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru prinderea infractorului.

Au fost instituite filtre pe şosele, au fost aduse trupe speciale de intervenţie care verifică fiecare casă din Izvin, au fost mobilizaţi câini care să ia urma infractorului, iar un elicopter survolează zona. Agresorul este rănit la umăr după ce, în timpul operaţiunii de capturare, a fost şi el împuşcat de un poliţist. Adjunctul șefului Poliţiei Române, Florian Dragnea, spune că dacă se va constata că au existat sincope legate de modul de organizare a intervenţiei de căutare, cei vinovați vor plăti, transmite Radio Timișoara.

Sindicaliștii din Poliție cer demisia ministrului Carmen Dan după ce poliţistul Cristian Amariei a fost omorâr ieri, în timpul unei misiuni.

Vicepreşedintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Cristian Danciu, acuză lipsa de dotare a polițiștilor.

Demisia ministrului Carmen Dan a fost cerută, după moartea polițistului timișean și de fostul șef al BCCO Alba, comisarul Traian Berbeceanu, dar și de cunoscutul polițist Marian Godină. Şi ei acuză lipsa de dotare a polițiștilor.

The post Conducerea Poliţiei Române anchetează modul în care Poliţia Timiş a organizat acţiunea de prindere a lugojeanului Ionel Marcel Lepa, care a omorât ieri un poliţist appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Conducerea Poliţiei Române anchetează modul în care Poliţia Timiş a organizat acţiunea de prindere a lugojeanului Ionel Marcel Lepa, care a omorât ieri un poliţist

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button