Social

Nereguli descoperite în cadrul acțiunii Truck and Bus, la Tg.Mureș

Astăzi, la limita municipiului Tg. Mureș, pe șoseaua spre Sighișoara, echipaje de poliție au constatat câteva cazuri de deficiențe majore la starea tehnică a autovehiculelor și s-au aplicat sancțiuni contravenționale și reținerea unor documente.

Comisarul Marius Andone de la Serviciul Rutier Mureș:

Am constatat deficiențe privind sistemul de iluminare și semnalizare, deficiențe la sistemul de rulare, și au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentur deficiențe majore constatate la sistemul de avertizare luminoasă la transpoirtul public de persoane pe sistemul de frânare, pentru care s-a aplicat o sancțiune de 870 de lei și s-a reținut certificatul de înmatriculare. Apoi, în alt caz s-a constatat că anvelopele nu sunt conforme cu caracteristicile tehnice prevăzute în certificatul de înmatriculare.

Alte nereguli constatate sunt cele privind transportul de persoane peste capacitatea autovehiculului.

În general, polițiștii mureșeni au constatat creșterea gradului de conformare legală a operatorilor de transport public și persoane, în privința confortului pasagerilor, a stării tehnice a autovehiculelor și a legalității documentelelor de transport.

Acțiunea IPJ Mureş s-a înscris în calendarul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL), în săptămâna 13 – 19 mai având loc acţiunea ,,TRUCK & BUS”.

Valeriu Russu

The post Nereguli descoperite în cadrul acțiunii Truck and Bus, la Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Nereguli descoperite în cadrul acțiunii Truck and Bus, la Tg.Mureș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button