Social

Polițiștii mureșeni au prins azi noapte un șofer care a consumat canabis

Raziile polițiștilor au fost organizate în tot județul, însă la Târgu Mureș agenții de circulație au avut o noapte mai deosebită, cu două cazuri care s-au lăsat cu dosare penale.
Unul dintre acesta se referă la consum și deținere de substanțe psihoactive.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Rugină:

Pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Tîrgu Mureș, polițiștii rutieri au oprit în trafic un tânăr de 24 de ani, căruia, în urma testării cu aparatul Drug Test 5000, i s-a depistat o valoare pozitivă pentru consum de canabis. Tânărul a fost transportat la unitatea spitalicească, în vederea recoltării biologice de sânge, pentru a depista cu exactitate substanța psihoactivă consumată. A fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și au fost sesizați și polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, cu privire la deținerea în autoturism de substanțe psihoactive. 

De câteva zile, polițiștii mureșeni pot depista mai ușor conducătorii auto care au consumat droguri, datorită a două aparate noi, a explicat Ema Rugină:

În cursul acestei săptămâni, polițiștii au primit în dotare două aparate model Drug Test 5000 cu ajutorul cărora polițiștii rutieri pot depista mai ușor conducătorii auto care au consumat substanțe psihoactive.

Tot în cursul nopții trecute, polițiștii au oprit pe o stradă din Târgu Mureș un conducător auto de 60 de ani, pe care l-au dus la spital pentru probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Acțiunile polițiștilor continuă și în zilele următoare.

Raluca Creţ

The post Polițiștii mureșeni au prins azi noapte un șofer care a consumat canabis appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Polițiștii mureșeni au prins azi noapte un șofer care a consumat canabis

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button