Social

Prefectul de Mureș cere atenție sporită asupra problemei drogurilor din școli

Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, le-a cerut reprezentanților Ministerul Afacerilor și Internelor să sporească acțiunile de prevenire a consumului de droguri și de substanțe interzise în școli și să se axeze și pe problema traficului de persoane.

Le-am cerut să fie mult mai persuasivi și să apară cu mai multe materiale în presă în care să vorbească despre cât de nocive sunt drogurile, ce probleme sunt legate de traficul de persoane și multe aspecte pe care atât instituțiile Ministerului, cât și noi, trebuie să le organizăm pentru a combate anumite fenomene care, din păcate, există în situația actuală.

Conform „Studiului privind consumul de tutun, alcool şi droguri ilicite în rândul elevilor din învățământul liceal și profesional din județul Mureș”, realizat de Agenția Națională Antidrog în perioada 2016 – 2017, 6,4% dintre adolescenți au consumat cel puțin o dată în ultimele 12 luni astfel de substanțe.

Raluca Creț

The post Prefectul de Mureș cere atenție sporită asupra problemei drogurilor din școli appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Prefectul de Mureș cere atenție sporită asupra problemei drogurilor din școli

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button