Vicepreşedintele CJ Covasna, amendat în urma incidentelor din Valea Uzului

vicepresedintele cj covasna amendat in urma incidentelor din valea uzului

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Gruman Robert, a fost amendat cu suma de 3.000 de lei de către Jandarmeria Harghita în urma incidentelor petrecute pe data de 6 iunie la Valea Uzului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, Gheorghe Suciu, a declarat azi, pentru AGERPRES, că sancţiunea i-a fost aplicată pentru că nu a anunţat desfăşurarea adunării publice cu 48 de ore înainte, aşa cum prevede legea. Acesta a mai adăugat că Gruman Robert are dreptul de a depune plângere sau de a contesta procesul verbal de contravenţie în termen de 15 zile de la data comunicării.

De asemenea, a menţionat că Jandarmeria Harghita a mai aplicat o sancţiune unei alte persoane, a cărei identitate nu a dezvăluit-o din considerente legate de protecţia datelor cu caracter personal.

Gruman Robert a anunţat miercuri seară, pe pagina sa de socializare, că a fost amendat cu 3.000 de lei şi a postat procesul verbal de contravenţie.

The post Vicepreşedintele CJ Covasna, amendat în urma incidentelor din Valea Uzului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vicepreşedintele CJ Covasna, amendat în urma incidentelor din Valea Uzului

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.