Zonele turistice din Mureș, controlate de Protecția Consumatorului

zonele turistice din mures controlate de protectia consumatorului

Patru echipe ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorului verifică zonele de vacanță de pe Văile Mureșului, Gurghiului și Târnave, unde au loc mai multe evenimente culturale în această perioadă.

Acțiunea vizează și unitățile de alimentație publică accesate de turiștii aflați în tranzit, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș șeful CJPC Mureș, Liviu Todoran:

Încercăm să evităm ca cei care sunt în tranzit din Sudul țării către mănăstirile Moldovei sau spre Maramureșul istoric, care se pot opri în zona Mureșului pentru a consuma ceva și se pot îmbolnăvi sau accidenta. Controlul în zonele de vacanță și în zonele de tranzit a acestor ”caravane de copii și de adulți” care tranzitează județul nostru, sunt verificate deosebit cam 6 zile pe săptămână.

Echipe mixte de inspectori pentru protecția consumatorului și sanitar- veterinari, alături de poliție, acționează și în zilele de week-end în orașele și comunele din județul Mureș unde au loc zilele localităților sau fiii satului.

Cristina Bulbescu

The post Zonele turistice din Mureș, controlate de Protecția Consumatorului appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Zonele turistice din Mureș, controlate de Protecția Consumatorului

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.