Sport

Antrenor nou la echipa de handbal CSM Sighișoara

Noul antrenor al echipei de handbal CSM Sighișoara este Sandu Florin Iacob, un antrenor cu o vastă experiență în domeniul acestui sport.

Sandu Iacob este originar din Bacău, are 47 de ani, a evoluat la cel mai înalt nivel, obținând ca jucător 4 titluri de Campion Național și 5 Cupe ale României.  Pentru echipa națională a evoluat în 154 de meciuri, a înscris 576 de goluri și a purtat banderola de căpitan la Campionatul Mondial din Croația în anul 2009.

Potrivit CSM Sighișoara, acesta a debutat ca antrenor principal în Liga Națională în 2015, lucrând inițial cu HC Vaslui. Ulterior, a condus echipele HC Dobrogea-Sud Constanța, cu care a obținut victoria în Cupa României. Mai apoi a antrenat la CSM Focșani, Steaua București și CSM Bacău. În perioada 2021–2022, a fost selecționerul naționalei Georgiei.

La nivel național, a obținut gradul I de antrenor în 2017, iar din 2020 deține licența EHF Master Coach.

„Îi urăm bun venit în familia CSM Sighișoara, putere de muncă și mult succes în atingerea obiectivelor noastre”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM Sighișoara.

(D.C.)

Post-ul Antrenor nou la echipa de handbal CSM Sighișoara apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Antrenor nou la echipa de handbal CSM Sighișoara

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button