Sport

Bernadette Szocs își încheie parcursul la WTT Star Contender Bangkok 2024

Mureșeanca Bernadette Szocs își încheie parcursul la WTT Star Contender Bangkok 2024, după un meci de nivel înalt pe tabloul de simplu.

Odată cu calificarea printre primele opt jucătoare ale concursului din Thailanda, tricolora (numărul 9 mondial) a întâlnit-o pe Mima Ito (numărul 10 mondial, Japonia), într-un duel echilibrat și cu răsturnări de situație de-a lungul seturilor, dar pierdut de sportiva noastră.

Potrivit Federației Române de Tenis de Masă, cu șansa de a trece primul set în dreptul său, Bernadette Szocs a revenit cu încredere la masă și a egalat situația, iar ambele sportive au continuat să-și etaleze cel mai bun joc. În setul al treilea, tricolora și-a continuat prestația solidă și a avut o nouă minge de set nefructificată.

Suspansul s-a prelungit și în setul al patrulea, când time out-ul din dreptul sportivei noastre a schimbat cursul jocului la mijlocul setului care s-a încheiat la limită. La 9-9, Bernadette Szocs a dat dovadă de fair-play, arbitrul i-a acordat punctul niponei și, în ciuda unui joc în forță prestat, tricolora a cedat, scor 1-3 (10-12, 11-7, 11-13, 12-14).

Potrivit aceleiași surse, pe tabloul principal, Bernadette Szocs le-a eliminat pe: Doo Hoi Kem (Hong Kong) 3-0 (11-5, 12-10, 11-6) și Miyu Nagasaki (Japonia) 3-2 (11-7, 8-11, 11-7, 8-11, 11-3).

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ Federația Română de Tenis de Masă

Post-ul Bernadette Szocs își încheie parcursul la WTT Star Contender Bangkok 2024 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Bernadette Szocs își încheie parcursul la WTT Star Contender Bangkok 2024

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button