Sport

CSM Sighișoara vs CSM Vaslui: Meciul decisiv al sezonului

Duminică, 19 mai, începând cu ora 17:30, sala „Radu Voina” din Sighișoara va fi martora unui meci crucial pentru echipa locală de handbal, care își dispută locul în Liga Zimbrilor.

În cadrul celei de-a 26-a etape a acestei competiții naționale, CSM Sighișoara va înfrunta CSM Vaslui, într-o confruntare ce se anunță a fi decisivă pentru menținerea echipei în prima ligă de handbal masculin din România.

„E timpul să ne unim și să susținem echipa orașului, CSM Sighișoara, într-un moment critic! CSM Sighișoara se pregătește să întâlnească CSM Vaslui într-un duel de foc, iar fiecare susținere din partea noastră va conta enorm. Este momentul să arătăm că suntem alături de echipă în bune și în rele, că suntem o comunitate puternică și unită, capabilă să depășească orice obstacol!

Duminică nu va fi doar o altă zi, va fi ziua în care facem diferența împreună, în care suntem parte din povestea memorabilă a echipei noastre. Să ne adunăm cu toții în jurul echipei și să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne asigura că CSM Sighișoara rămâne în Liga Zimbrilor și în sezonul următor”, se precizează pe pagina CSM Sighișoara.

 De asemenea, partida va beneficia de o transmisie în direct pe canalul PRO-ARENA, oferind astfel posibilitatea tuturor pasionaților de handbal să urmărească evenimentul în timp real.

Casele de bilete vor fi deschise publicului începând cu ora 16:30, permițând spectatorilor să își procure tichetele de acces înainte de începerea meciului.

Prețurile biletelor sunt stabilite astfel: 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

(D.C.)

Post-ul CSM Sighișoara vs CSM Vaslui: Meciul decisiv al sezonului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CSM Sighișoara vs CSM Vaslui: Meciul decisiv al sezonului

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button