Sport

Dansatorii Rareș Cojoc și Andreea Matei, pe podium la Grand Slam Naron (Spania)

Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei s-au clasat pe locul 3 în Finala Adult Standard WDSF Grand Slam din Naron (Spania), competiție care s-a desfășurat vineri, 24 iunie.

”România în premieră pe podium la WDSF GrandSlam în Spania! Perioada de așteptare s-a sfârșit, și acum avem în premieră prima pereche din România pe podium la Grand Slam Standard prin minunații noștri campioni Rares Cojoc & Andreea Matei”, au informat reprezentanții Federației Române de Dans Sportiv.

Mureșeanul Rareș Cojoc și perechea sa Andreea Matei sunt legitimați la cluburile Dansul Viorilor din Reghin și Pas în Doi din capitală și au mai bifat recent o performanță istorică pentru dansul sportiv din România, respectiv s-au calificat în finala Campionatului European de Adulți, secțiunea Standard, competiție organizată sub egida World DanceSport  Federation (WDSF) la București, în data de 28 mai 2022.

Felicitări!

(Redacția)

Post-ul Dansatorii Rareș Cojoc și Andreea Matei, pe podium la Grand Slam Naron (Spania) apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Dansatorii Rareș Cojoc și Andreea Matei, pe podium la Grand Slam Naron (Spania)

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button