Sport

Două titluri de vicecampioni naționali pentru luptătorii CSȘ Reghin

Reșița a găzduit  în premieră, la finele săptămânii trecute, finala Campionatului Național Școlar de lupte libere și lupte feminine. Competiția a avut loc în zilele se sâmbătă și duminică (7-8 martie) și a fost găzduită de sala de sport a Colegiului Național ”Mircea Eliade”. Competiția a debutat  sâmbătă dimineața, când a avut  loc cântarul oficial, urmat de două reuniuni de concurs, finalele fiind programate în cursul zilei de duminică.

Biblia Robert și Mihaela Rad, vicecampioni naționali

Printre cei 300 de sportivi prezenți s-au numărat și luptătorii din cadrul Clubului Sportiv Școlar Reghin, antrenați de prof.  Peres Miklós,  care au obținut câteva rezultate notabile, Astfel, Biblia Robert a obținut un titlu de vicecampion național  la categoria 55 kg, Mihaela Rad a obținut titlul de vicecampioană națională la categoria 49 kg, iar sportivii Simon Lorand și  Rahela Ciofu au obținut medalia cu bronz la catetogoriile  110 kg, respectiv 61 kg. De asemenea, sportivii Kocsis Milan și Paul Lircă au obținut un loc 5 la categoriile 80 kg și 110 kg.

Mihaela Rad, vicecampioana națională la categoria 49 kg
Biblia Robert, vicecampion național la categoria 55 kg

„A fost o competiție la care au participat cei mai buni sportiv de la toate cluburile sportive școlare si liceele cu program sportiv din țară. Rezultate obținute de către sportivii Clubului Sportiv Școlar Reghin sunt  foarte bune, în condițiile în care,   unii din acești sportivi sunt la categoria de vârstă U 15  si au participat la o categorie superioară de vârstă la acest campionat. Ne bucurăm de aceste rezultate obținute, și sperăm ca la viitoarele  competiții să fim din nou la înălțime. Următoarea competiție la care vom participa va fi Cupa României U 15 care va avea loc în perioada 12-15 martie la Odorheiul Secuiesc ”, ne-a declarat profesorul- antrenor Peres Miklós, coordonatorul secției de lupte din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSȘ) Reghin.

Post-ul Două titluri de vicecampioni naționali pentru luptătorii CSȘ Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Două titluri de vicecampioni naționali pentru luptătorii CSȘ Reghin

Credit autor: Alin Zaharie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button