Sport

Handbal junioare 2: Victorie prețioasă

Sub conduita antrenorului Laurențiu Pop, echipa de handbal junioare 2 de la CSM Târgu Mureș a obținut o victorie notabilă terenul echipei Făgăraș. Deși s-au întâmpinat anumite dificultăți pentru mureșence încă din minutul 15 al primei reprize, când au pierdut prețiosul centru, Mara Tarcău, din cauza unei confuzii arbitrale, fetele noastre au reușit să domine jocul de la un capăt la celălalt.

Rezultatul meciului:

CSS Făgăraş – CSM Tg.Mureș: 22-28 (11-14)

Potrivit CSM, performanța excelentă a Soniei Lăcătuș, care a înscris nu mai puțin de 16 goluri, împreună cu intervențiile salvatoare ale portarului în fața a patru lovituri de la 7 metri, au contribuit la stabilitatea echipei CSM Târgu Mureș în timpul meciului. Astfel, victoria nu a fost pusă sub semnul întrebării nici măcar pentru o clipă și a venit de partea echipei noastre.

Ambele reprize ale jocului au venit de partea mureșencelor cu același scor: 14-11. Marcatoarele din cadrul meciului au fost: Sonia Lăcătuș cu 16 goluri, Bianca Mureșan cu 5 goluri, Mara Tarcău cu 3 goluri, Iasmina Bucur, Daria Rusu, Mara Marinescu și Daria Coman, fiecare cu câte un gol înscris.

Următorul nostru meci este unul extrem de important și intens, deoarece se va disputa la Târgu Mureș, împotriva echipei Transilvania Brașov, duminică la ora 12:00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Liviu Rebreanu. Acesta va fi un derby pentru ocuparea locului secund în clasament, ambele echipe având câte 22 de puncte după 14 etape disputate.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Post-ul Handbal junioare 2: Victorie prețioasă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Handbal junioare 2: Victorie prețioasă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button