Sport

Înfrângere la futsal: „Chiar dacă au pierdut, băieții noștri au jucat poate cel mai frumos futsal din acest sezon”

Sâmbătă, 11 noiembrie, s-a desfășurat cea de-a VIII-a etapă din Liga I la futsal, etapă în care CSM Târgu Mureș a jucat împotriva celor de la FK Odorheiu Secuiesc. Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-0 (2-0) pentru adversari.

„În fața unei săli pline, echipa noastră a făcut un joc excelent împotriva uneia dintre echipele de top din campionat. Chiar dacă au pierdut, băieții noștri au jucat poate cel mai frumos futsal din acest sezon”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Potrivit aceleiași surse, atitudinea și concentarea au fost la cote maxime, însă lipsa de experiență a fost cea care i-a împiedicat spre a avea un rezultat bun.

Până în minutul 18 al primei reprize meciul a fost la egalitate cu scorul de 0-0 și au existat multe ocazii, care însă nu au putut fi finalizate. Mureșenii au primit primul gol în minutul 18 și din păcate, cu 10 secunde înainte de finalul primei reprize.

Antrenorul echipei, Cosmin Gherman, a declarat după meci că este foarte mândru de jucătorii lui și este ferm convins că rezultatele vor veni cât mai curând.

„Sunt foarte mândru de băieții mei! Au făcut un meci foarte bun. Ne lipsește încă experiența, dar suntem pe drumul cel bun. E drept, nici un am avut un pic de noroc. Încă un pic de răbdare și rezultatele vor veni. Îmi felicit echipa pentru că am avut dorință maximă din partea tuturor. Pentru mine cel mai frumos lucru a fost că, după meci, suporterii din Odorhei ne-au felicitat pentru joc, pentru atitudine și pentru perspectiva acestei echipe. Nu merită copiii aceste înfrângeri, dar nu este ușoară trecerea de la amatorism, la profesionism”, a declarat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook CSM Târgu Mureș

Post-ul Înfrângere la futsal: „Chiar dacă au pierdut, băieții noștri au jucat poate cel mai frumos futsal din acest sezon” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Înfrângere la futsal: „Chiar dacă au pierdut, băieții noștri au jucat poate cel mai frumos futsal din acest sezon”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button