Sport

LIVE: Centru sportiv și de recreere propus de UMFST Târgu Mureș, în dezbatere publică

Sala mare de ședințe a Primăriei Municipiului Târgu Mureș va găzdui vineri, 23 februarie, de la ora 14.00, dezbaterea publică a proiectului ”Plan Urbanistic Zonal – introducere teren în intravilanul localității și stabilire reglementări urbanistice pentru construire centru sportiv de recreere și reabilitare studențească”, cu regulamentul local de urbanism aferent, propus a fi realizat pe strada Pădurii, fără număr, din Târgu Mureș.

Beneficiarul proiectului este Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, iar documentația a fost elaborată de către SC A&G Arhigraf SRL – arh. urb. Octavian Lipovan.

Proiectul propune realizarea unui complex care va conține o clădire în care va funcționa un centrul sportiv de recreere și reabilitare, un teren de crossfit outdoor, un teren pentru beach volley, un perete de escaladă outdoor, un teren de baschet, o pistă de alergat în lungime de 200 de metri și o pistă pumptrack pentru biciclete.

”Beneficiarul dorește să realizeze pe acest amplasament un centru sportiv de recreere și reabilitare studențească destinat pentru activități sportive, recuperare, recreere și învățământ”, se menționează în documentul întocmit de către societatea SC Arhigraf SRL.

Dezbaterea publică este transmisă live, pe pagina de Facebook a cotidianului Zi de Zi.

Alex TOTH

Post-ul LIVE: Centru sportiv și de recreere propus de UMFST Târgu Mureș, în dezbatere publică apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LIVE: Centru sportiv și de recreere propus de UMFST Târgu Mureș, în dezbatere publică

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button