Sport

Patru sportivi noi la CSM Avântul Reghin

Sportivii antrenați de Sandu Borș s-au reunit, astfel că, anul 2024 aduce modificări în ceea ce privește lotul pe care clubul CSM Avântul Reghin se va baza până la încheierea actualei ediții de campionat 2023-2024.

Dorinel Todoran, născut în 2003 a ales să facă parte din echipa reghineană, acesta fiind legitimat înainte la echipe precum: Atletic Kids, Viitorul Arad, CFR Cluj, Unirea Dej și Universitatea Alba Iulia.

,,Am ales CSM Avântul Reghin, deoarece este o echipă cu jucători tineri care își doresc să facă performanță. Echipa este foarte unită și vreau să mă integrez cât mai repede, să fiu util clubului”, a declarat acesta.

Dragoș Cotoi, născut în 2004 a ales și el să facă parte din echipa CSM Avântul Reghin, preformând înainte la echipe precum: Best Kids Reghin, Kinder Sângeorgiu de Mureș, Club Sportiv Școlar Reghin, ACS Târgu Mureș 1898 și CS Unirea Ungheni.

,,Am ales echipa CSM Avântul Reghin pentru performanțele sale anterioare și pentru că apreciez abordarea lor în ceea ce privește dezvoltarea jucătorilor tineri. De asemenea, am observat un colectiv unit și oportunități de creștere personală și profesională în cadrul acestei echipe”, a declarat sportivul.

Toni Suciu este un alt sportiv care a venit la această echipă, după ce a jucat înainte pentru FK Csikszereda Miercurea Ciuc, Academia Puskas, CSC Selimbar și Unirea Alba Iulia.

„Am ales CSM Avântul Reghin cu inima deschisă, deoarece este echipa orașului natal și îmi doresc să ne atingem obiectivele trasate împreună”, a spus acesta.

Totodată, Menyhart Janos Lorand este un alt sportiv al generației 2005 care a venit la Avântul Reghin de la echipe precum: Atletic Kids, Universitatea Cluj și Sepsi OSK.

,,Am ales CSM Avântul Reghin pentru că îmi doresc să ajut echipa să termine pe un loc bun sezonul acesta și de ce nu, sezonul următor să aspirăm la un loc fruntaș”, a declarat acesta.

Conducerea clubului sportiv continuă legitimarea sportivilor pentru a crea un lot mult mai bun și mai pregătit.

,,Continuăm politica clubului de a aduce jucători localnici și din împrejurimi, iar odată cu legitimarea noilor jucători, putem spune că valoarea lotului este net superioară celei din sezonul de toamnă. Ne punem mari speranțe în noile achiziții, așteptăm din partea acestora evoluții cât mai bune, iar la final de sezon să ne putem îndeplini împreună obiectivele propuse”, a declarat Dan Răzvan, directorul CSM Avântul Reghin.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Patru sportivi noi la CSM Avântul Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Patru sportivi noi la CSM Avântul Reghin

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button