Sport

Programul sportivilor de la CSM pentru săptămâna curentă

Conducerea Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a postat programul tuturor evenimentelor sportive, care se vor desfășura în această săptămână.

Potrivit CSM, marți, 21 octombrie, se va disputa meciul dintre CSM Târgu Mureș și CFR 1933 Timișoara în Liga 1 de futsal, începând cu ora 18:00, la Sala Sporturilor „Simon Ladislau” din Târgu Mureș.

Vineri, 24 octombrie, se va desfășura Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), în care CSM Târgu Mureș va juca împotriva CSM CSU Constanța începând cu ora 19:00, la Sala Sporturilor „Simon Ladislau” din Târgu Mureș.

Sâmbătă, 25 noiembrie, se va desfășura Liga Națională de Bacshet Feminin (LNBF) la Târgoviște, în care CSM Târgu Mureș va juca împotriva CSM Târgoviște începând cu ora 19:00.

Tot sâmbătă, 25 noiembrie, vor avea loc Campionatul Național individual de lupte, la Reșița, Kempo K1 – Cupa României, la București și Campionatul Național Juniori (masculin și feminin), la Arena Electromureș.

Duminică, 26 noiembrie, va avea loc un alt meci de futsal din Liga I, începând cu ora 18:00, în care CSM Târgu Mureș va juca împotriva celor de la CS United Galac, la Sala Sporturilor „Simon Ladislau” din Târgu Mureș.

Vineri-duminică, 23-24 noiembrie va avea loc polo de apă junioare U17 și Campionatul Național, turneul 2, la Bazinul Olimpic Mureșul.

Programul la polo de apă este următorul:

Vineri, 24 noiembrie: CSM Târgu Mureș – CSM Unirea Alba Iulia

Vineri, 24 noiembrie: CSM Târgu Mureș – CSS Nr.1 București

Sâmbătă, 25 noiembrie: CSM Târgu Mureș – CS Dinamo București

Sâmbătă, 25 noiembrie: CSM Târgu Mureș – CS Crișul Oradea.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Post-ul Programul sportivilor de la CSM pentru săptămâna curentă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Programul sportivilor de la CSM pentru săptămâna curentă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button