Sport

Rezultate fruntașe pentru sportivii de la CS Mureșul

În perioada 12-14 aprilie, gladiatorii secției de lupte din cadrul Clubului Sportiv „Mureșul” din Târgu Mureș au îmbrățișat provocarea competiției la Cupa României U20 de lupte libere, desfășurată în orașul Călărași. În lumina acestui eveniment plin de intensitate, două nume s-au evidențiat cu mândrie în palmaresul clubului.

Pop Ibolya Ileana s-a remarcat cu locul II la categoria 57 de kilograme, confirmându-și talentul și dedicarea în fața adversarilor. La fel de impresionant, Soos Kevin a cucerit locul III la categoria 79 de kilograme, evidențiindu-se prin determinare și abilități remarcabile.

Secția de wushu

În aceeași perioadă, și sportivii din secția de wushu au luat parte la Campionatul Național de Wushu și Light Sanda, organizat în capitala Bucureștiului. În lumina acestei întreceri palpitante, talentele din cadrul echipei și-au făcut simțită prezența, aducând acasă rezultate remarcabile.

Teci Jasmine a strălucit pe covorul de luptă cu locul II la categoria cadeți, în probele de Taijiquan și locul II la Taijijian. Oana Belean și-a dovedit măiestria prin locul III la cadeți, Taijiquan, și locul III la Taijijian. În același timp, Luca Belean a impresionat cu locul II la categoria seniori, Light Sanda.

În aceeași listă, David Botea s-a clasat pe locul V la categoria juniori, în timp ce Doru Cerghizan a ocupat locul VI, confirmând astfel diversitatea și profunzimea talentului prezent în echipa de wushu a clubului.

Secția de patinaj

În aceeași perioadă, atleții din secția de patinaj al clubului nostru au luat parte la un alt eveniment de prestigiu, și anume Campionatul Național pe Probe și poliatlon Shortrack, găzduit de frumosul oraș Miercurea Ciuc. Aici, abilitatea și determinarea sportivelor noastre au strălucit, aducând acasă medalii ce reflectă efortul și devotamentul lor.

Borsos Izabella s-a remarcat cu locul III la distanța de 500 de metri, în timp ce Daria Cifra a urcat pe treapta podiumului la două probe diferite, 1.000 și 1.500 metri. În plus, echipa a demonstrat o colaborare impecabilă la ștafeta de patinaj, obținându-și locul I în clasamentul general.

Baschet

În altă ordine de idei, echipa de baschet feminin U17 a adus cinste clubului nostru, obținând locul III în Turneul Final organizat de Federația Română de Baschet, desfășurat la Cluj Napoca.

(D.C.)

Post-ul Rezultate fruntașe pentru sportivii de la CS Mureșul apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezultate fruntașe pentru sportivii de la CS Mureșul

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button