Sport

Trei sportivi de la Samuraii Florii de Cireș, la prima lor competiție

Sâmbătă, 16 decembrie, micuții sportivi de la Samuraii Florii de Cireș s-au deplasat la Băile Tușnad pentru a participa la cea de-a 36-a ediție a Cupei Stânca Șoimilor. La această competiție s-au adunat peste 300 de sportivi din România, Moldova, Ungaria și Slovacia.

„Chiar dacă a fost ultima competiție de judo la care am participat anul acesta, acest concurs a însemnat debutul întregii delegații de sportivi care ne-au reprezentat la Băile Tușnad. Toți au reușit să-și  învingă emoțiile și la final ne-am întors acasă cu 2 medalii de argint prin Maya Cicio și Andrei Moldovan. Îi felicit și îi aștept să vină cu plăcere la concursurile din anii viitori. Mulțumesc părinților pentru susținere”, se precizează pe pagina Samuraii Florii de Cireș.

Potrivit aceleiași surse, Antonia Togănel, Maya Cicio și Andrei Moldovan s-au aflat toți la prima lor competiție, astfel că, rezultatele nu l-au interesat în mod deosebit pe antrenor, acesta fiind mai mult interesat de atitudinea si reacția lor la primul concurs de judo.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Trei sportivi de la Samuraii Florii de Cireș, la prima lor competiție apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trei sportivi de la Samuraii Florii de Cireș, la prima lor competiție

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button