Sport

Victorie pe teren propriu la baschet

Echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a jucat sâmbătă, 16 decembrie, cea de 13-a etapă din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), disputată împotriva celor de la CSM 2007 Focșani.

Potrivit CSM, rezultatul final a fost următorul:

CSM Târgu Mureș  – CSM 2007 Focșani: 87-58 (17-8, 23-15, 23-20, 24-15)

Marcatorii din cadrul acestui meci au fost: Martinic 18 (2×3), Sánta 14, Lowrance 14 (2×4), Gajovic 12 (2×3), Person 7 (1×3), Jeremic 5 (1×3), Mureşan 5 (1×3), Nistor 5 (1×3), Bölöni 3 (1×3), Paliciuc 2 și Sólyom 2. Pe lângă aceștia a mai jucat și Borşa.

„Am început meciul cu o apărare foarte precisă și astfel s-a pus amprenta pe întreaga desfăşurare a partidei. Am primit doar 8 puncte în primele 10 minute, până la pauza mare oaspeții au reuşit să marcheze doar 23 de puncte, în timp ce băieții noștri au ajuns la 40. Antrenorul nostru, George Trif a rulat întreg lotul într-o atmosferă de sărbătoare. Mulțumim și pe această cale tuturor celor care au adus cadouri pentru copiii care au nevoie mult mai mare decât noi şi mulțumim tuturor celor care au contribuit la ploaia de pluşuri”, se precizează pe pagina CSM.

Victorie pe teren propiu

După acest meci câștigat, echipa CSM luptă în continuare pentru a-și atinge obiectivul și pentru a aduce în continuare victorii peste victorii.

„Astăzi i-am dominat pe cei de la Focșani la toate capitolele. Am pregătit bine meciul, nu știam cum va fi. Mă bucur că jucătorii au reacționat foarte bine și mă bucur că a putut juca toată lumea. Toți care au intrat pe teren și-au făcut datoria și au fost concentrați la joc. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, deoarece vin meciuri foarte grele. Trebuie să rămânem concentrați pentru a ne atinge obiectivul și să încercăm să intrăm în primele 5 echipe. Această victorie era așteptată pe teren propriu. Foarte importante au fost victoriile de la Ploiești și Craiova. Încă este drum lung și mai sunt etape până se termină prima fază și este foarte important să mai aducem minim două victorii”, a declarat George Trif.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Kádár Csongor Krisztián

Post-ul Victorie pe teren propriu la baschet apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Victorie pe teren propriu la baschet

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button