Sport

VIDEO, FOTO: Un nou succes internațional pentru dansatorul Rareș Cojoc

Dansatorul mureșean Rareș Cojoc și perechea sa Andreea Matei s-au clasat pe locul 5 în Finala Adult Standard WDSF Grand Slam din Stuttgart (Germania), competiție care s-a desfășurat în perioada 11-12 august 2022.

Perechea legitimată la cluburile Dansul Viorilor din Reghin și Pas în Doi din București s-a clasat pe locul 5, din 6 perechi finaliste, cu 848 de puncte, învingătoare fiind declarată perechea Evaldas Sodeika – Ieva Zukauskaite din Lituania, care a acumulat 1.060 de puncte.

Rezultatul obținut la Stuttgart reconfirmă valoarea mondială a perechii de dansatori Rareș Cojoc – Andreea Matei care tot în acest an, în luna iunie, s-a clasat pe locul 3 în Finala Adult Standard WDSF Grand Slam din Naron (Spania), iar în luna mai s-a calificat în finala Campionatului European de Adulți, secțiunea Standard, competiție organizată sub egida World DanceSport  Federation (WDSF) la București.

Alex TOTH

Post-ul VIDEO, FOTO: Un nou succes internațional pentru dansatorul Rareș Cojoc apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: VIDEO, FOTO: Un nou succes internațional pentru dansatorul Rareș Cojoc

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button