Sport

Voleibalistele de la CSU au luat startul returului

Sâmbătă, 13 ianuarie, voleibalistele de la CSU au luat startul în returul ligii întâi. Fetele antrenate de Julien Van der Vyver au fost înfrânte în prima etapă de CSM Constanța cu scorul de 3 la 1 (19/25, 25/22, 25/19, 25/13).

Potrivit csu.umfst.ro, cele mai multe puncte pentru echipa noastră au fost marcate de Krystele Esdelle (17 puncte, din care 2 blocaje), urmată de Tara Cristea (11 puncte, din care 2 ași, 64% eficiență în atac și 67% preluare din serviciu) și Carmen Tarța cu 9 puncte (din care 3 blocaje).

Freya Aelbrecht, aflată la primul meci în culorile CSU Târgu Mureș, a contribuit cu 8 puncte (2 blocaje). Totodată, au mai evoluat Antonia Gheți (7 puncte, din care 2 ași și cu o pondere de 54% la preluare din serviciu), Alla Politanska (7 puncte, din care 1 as și 4 blocaje), Ramona Postea și liberoul Mihaela Jeremić.

După 12 etape disputate, echipa CSU ocupă locul 10 în clasament, cu 7 puncte și 2 meciuri câștigate.

Următoarea confruntare se va disputa acasă, pe 20 ianuarie, de la ora 15:00, în Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”, în compania CS Știința Bacău, echipă pe care fetele au învins-o în tur și în fața căreia ar putea veni o nouă victorie.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: CSM Constanța Volei

Post-ul Voleibalistele de la CSU au luat startul returului apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Voleibalistele de la CSU au luat startul returului

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button