Știri

CNA. O noua televiziune a primit licenta si va emite in Mures!

Întrunit în şedinţe publice în zilele de 04 şi 16.07.2019, Consiliul Naţional al Audiovizualuluii a aprobat solicitarea de licenţă audiovizuală prin reţele de comunicaţii electronice a societăţii I MEDIA PRODUCTION CO S.R.L. din Târgu Mureş pentru City TV Târgu Mureş.

Cornel Cornaciu, detinatorul I Media Production Co SRL, firma care a administrat Antena 1 Tirgu Mures, apoi TTM Tirgu Mures, a castigat in ultimii ani contracte cu bani de la bugetul local, primăria Tirgu Mures, pentru cumpararea presei in valoare de sute de mii de euro.

Aceste contracte care au ca rezultat o presa locala care publica toate tampeniile lui Florea si Maior ziși si 2.5%, limitand accesul muresenilor la o informare corecta si reala, reprezinta o mare risipa de bani publici, care, pe langa milioanele de euro cu care se puteau construi scoli moderne, ne mai si pozitioneaza in fruntea clasamentului pe Romania la acest capitol, din pacate.

Asadar, muresenii vor avea parte de o televiziune veche-noua, sustinuta cu enorm de multi bani de la bugetul local, unde pot sa le urmareasca non-activitatea celor amintiti mai sus. Bine ca nu sunt prea multi, cat o scara de bloc probabil. ?

Important de precizat ca afaceristul Cornel Cornaciu este fost coleg cu Dan Voiculescu de la antene si asociat cu el in firma Sanlacta.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CNA. O noua televiziune a primit licenta si va emite in Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button