Știri

CNAIR scoate la licitatie Centura Ocolitoare Tirgu Mures!

După aproape 2 ani.de la rezilierea  contractului cu cei de la Copisa …

Anunțul pentru procedura de atribuire licitație deschisă pentru finalizarea Variantei de Ocolire Târgu Mureș a fost postat în sistemul electronic de achiziții publice, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În decembrie 2017, contractul pentru execuția variantei de ocolire Târgu Mureș a fost terminat prin acordul părților . După trei ani de lucrări spaniolii de la Copisa realizaseră doar 35% din lucrare.

Valoarea estimată a contractului scos acum la licitație este de aproximativ 47.000.000 euro fără T.V.A, iar data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019, potrivit comunicatului CNAIR.

Pe Varianta de ocolire Târgu-Mureș, în lungime de 11,643 km, vor fi realizate 8 poduri/ pasaje/ viaducte și 2 intersecții giratorii. Această Variantă Ocolitoare va asigura legătura Sighișoara – Târgu Mureș – Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Târgu-Mureș în direcţia sud – nord.

După finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN13 pe relația Brașov – Sighișoara – Targu Mures, km 155 și din DN15 pe relația Reghin – Târgu Mureș – Turda, km 84.

Sursa: hot news.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CNAIR scoate la licitatie Centura Ocolitoare Tirgu Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button